Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Blomsterhaven Børnepasning Aalborg

Jeg hedder Christina, 51 år gammel og har 2 voksne sønner, der begge er flyttet hjemmefra. Jeg er uddannet pædagog og har mange års erfaring med børn fra 0-2 år; både fra mine 6 år som privat børnepasser og fra mange år i vuggestue. Jeg har fokus på nærvær, at styrke børnenes sociale kompetencer, og at det enkelte barn bliver set og hørt.

Blomsterhaven Børnepasning holder til i en hyggelig 4 værelses lejlighed i stueplan på en lukket vej med legeplads lige udenfor vinduet, tæt på skov, grønne områder i Aalborg C. Børnene må være i hele lejligheden, da de skal bruge hjemmet som deres eget hjem. I min lejlighed er en stor altan, hvor børnene sover i Blomsterhavens barnevogne, så I ikke selv skal tage barnevogn med.

Min tålmodighed er stor, og jeg tager tingene, som de kommer 😊 0-2 års alderen er en fantastisk tid og en vigtig periode i børnenes liv, hvor så meget skal læres. Jeg har intet mindre end "Verdens bedste arbejde" 😄

Mine åbningstider aftales mellem jer forældre og jeg indenfor tidsrummet kl. 7.30 til kl. 16. Hvis I har brug for pasning udover det tidsrum, kan vi snakke om det, så vi finder en løsning, der passer alle 😉 Een gang om måneden mødes vi med andre børn i samme alder og har en musikpædagog til at synge med os. Vi tager på ture ud i naturen, i Zoo, tager ned og ser togene, tager i børneteater, plasker i vandpytter 😀 vi leger, hygger, pjatter og griner sammen og støtter hinanden, når noget bliver svært.

I er hjertelig velkomne til at kontakte mig på mail: info@blomsterhaven-aalborg.dk eller mobil: 40686801

Kh Christina

Blomsterhaven Børnepasning Aalborg
 • Kontaktperson: Christina Henriksen
 • Adresse: Hasserisvej 169, st.th.
 • Postnummer: 9000
 • By: Aalborg
 • Ledige pladser

  03. Md. marts 2021
  11. Md. november 2021
  11. Md. november 2021

  Førstehjælp

  Uddannet pædagog

  Musik

  Legestue

  Motrik og sanser