Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Blomsterhaven Børnepasning Aalborg

Jeg hedder Christina, 51 år gammel og har 2 voksne sønner, der begge er flyttet hjemmefra. Jeg er uddannet pædagog og har mange års erfaring med børn fra 0-2 år; både fra mine 6 år som privat børnepasser og fra mange år i vuggestue. Jeg har fokus på nærvær, at styrke børnenes sociale kompetencer, og at det enkelte barn bliver set og hørt.

Blomsterhaven Børnepasning holder til i en hyggelig 4 værelses lejlighed i stueplan på en lukket vej med legeplads lige udenfor vinduet, tæt på skov, grønne områder i Aalborg C. Børnene må være i hele lejligheden, da de skal bruge hjemmet som deres eget hjem. I min lejlighed er en stor altan, hvor børnene sover i Blomsterhavens barnevogne, så I ikke selv skal tage barnevogn med.

Min tålmodighed er stor, og jeg tager tingene, som de kommer 😊 0-2 års alderen er en fantastisk tid og en vigtig periode i børnenes liv, hvor så meget skal læres. Jeg har intet mindre end "Verdens bedste arbejde" 😄

Mine åbningstider aftales mellem jer forældre og jeg indenfor tidsrummet kl. 7.30 til kl. 16. Hvis I har brug for pasning udover det tidsrum, kan vi snakke om det, så vi finder en løsning, der passer alle 😉 Een gang om måneden mødes vi med andre børn i samme alder og har en musikpædagog til at synge med os. Vi tager på ture ud i naturen, i Zoo, tager ned og ser togene, tager i børneteater, plasker i vandpytter 😀 vi leger, hygger, pjatter og griner sammen og støtter hinanden, når noget bliver svært.

I er hjertelig velkomne til at kontakte mig på mail: info@blomsterhaven-aalborg.dk eller mobil: 40686801

Kh Christina

Blomsterhaven Børnepasning Aalborg
 • Kontaktperson: Christina Henriksen
 • Adresse: Hasserisvej 169, st.th.
 • Postnummer: 9000
 • By: Aalborg
 • Ledige pladser

  03. Md. marts 2021
  11. Md. november 2021
  11. Md. november 2021

  Førstehjælp

  Uddannet pædagog

  Musik dagplejer

  Legestue

  Motrik og sanser

  Privatedagplejer.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

  OK, forstået