Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Vibeke Bryldt Norre

Jeg hedder Vibeke, født i 1964, gift med Frank på 31. år og mor til to skønne hjemmeboende teenagere: Ida (2003) går i 2.g på Aalborghus Gymnasium, og Anna (2006) går i 8. klasse på Skipper Clement Skolen. Begge piger er adopteret fra Kina i henholdsvis 2004 og 2007. Vi har ingen husdyr men et dejligt sommerhus i Trend, som vi ofte bruger i weekender og ferier. Jeg har arbejdet som privat børnepasser fra 2010 til 2015, hvorefter jeg uddannede mig til folkeskolelærer på UCN fra 2015-2017. Men jeg savner simpelthen jeres skønne og sjove børn!

Vi bor centralt i Frydendal i et dejligt hus med udsigt og lukket have, hvor der er plads til leg og andre udfoldelser både inde og ude. Med udgangspunkt i tryghed, omsorg, læring, nærværvenskaber, relationer og de fysiske rammer vil jeg sørge for, at alle børn oplever livsglæde og et godt børneliv hos mig. Jeg glæder mig til at bruge min faglige viden fra læreruddannelsen i arbejdet med de seks pædagogiske læreplanstemaer.

Hverdagen er struktureret men med plads til spontanitet fx når vi får lyst til at besøge andre børnepassere eller at gå en tur i Kildeparken. Vi er ude næsten hver dag, hvor vi om foråret for eksempel sår frø til spiselige blomster/planter krydderurter og andre ting i højbede. Børnene hjælper med at vande og fjerne ukrudt, og vi vil pynte maden med spiselige blomster og smage på krydderurterne. Børnene inddrages på forskellig vis – afstemt efter deres alder – i borddækning, tilberedning og oprydning efter måltiderne. I pasningsordningen spiser vi sundt, varieret og fortrinsvis økologisk. Der er dog undtagelser eksempelvis i forbindelse med højtider og fødselsdage.

Vi kan også finde på at tage vores balancesti med udenfor for at øve balance og stimulere sanserne med at blæse sæbebobler, dreje rundt og ”gå på line”, ligge på græsset og se skyerne forandre sig eller bruge vores forstørrelsesglas til at se nærmere på fx smådyr og blade. Jeg elsker at læse og har derfor mange børnebøger, som jeg gerne vil læse højt for børnene, og bøger, som børnene selv kan ”læse”/kigge i. Indenfor er der plads til at udfolde sig med spontane lege, lave sanglege med fagter, bygge lego, lave puslespil og bruge vores musikinstrumenter.

Vi går i legestue i Hans Egedes Kirke de fleste onsdag formiddage. Her lytter vi til små historier fra Bibelen, synger salmer/sange, leger, laver planlagte aktiviteter og spiser frokost (madpakke). Ca. en gang om måneden tager vi mad med til en fælles buffet.

Udover fastelavn, påske og jul fejrer vi også fødselsdage og sjove mærkedage som fx Årets Fuldkornsdag og Pandekagedag. Jeg holder sommer- og julehygge med børn, forældre og søskende den sidste dag, inden vi går på ferie. Det plejer at være både hyggeligt og sjovt. Én gang om året inviterer jeg jer forældre til et forældremøde, hvor jeg bl.a. vil fortælle lidt om hverdagen, og hvor I har mulighed for at lære de andre forældre at kende.

Vibeke Bryldt Norre
 • Kontaktperson: Vibeke Bryldt Norre
 • Adresse: Solsortvej 4
 • Postnummer: 9000
 • By: Aalborg
 • Ledige pladser
  08. Md. august 2022
  09. Md. september 2022

  Førstehjælp

  Økologisk

  Musik

  Legestue

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser