Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Ane Hjerrild Antvorskov

Velkommen til - mit navn er Ane. Jeg er årgang 93, gift med Jesper, og sammen har vi to børn, Julian Thomas fra 2016 og Arthur fra 2020. Jeg har en bachelor i kommunikation og en kandidat i kriminologi og er uddannet fra Aalborg Universitet i 2019. Nu har jeg valgt at søge nye veje og følge min passion indenfor børneområdet.

Når jeg byder børnene velkommen i vores hjem, bliver de en del af vores lille familie. Udover at de naturligvis vil modtage tryghed, nærvær og omsorg af mig som en del af dagligdagen, vil de opleve udvikling og læring i form af ture ud af huset, aktiviteter og kreativitet, masser af god leg med sanseoplevelser, musik og bevægelse. Det skal være sjovt at lære. Vi tager årstider og højtider i betragtning og skaber en hverdag ud fra, hvilke emner der har børnenes interesse og nysgerrighed.

Som person er jeg meget positiv, aktiv og jordbunden og det er vigtigt for mig, at der er varme, glæde og tryghed i mine omgivelser.

Hvis dette lyder som noget for dig, så giv mig endelig et kald til en uforpligtende samtale på 27 51 24 77 eller send mig en besked. Jeg glæder mig til at møde jer og jeres skønne børn.

Ane Hjerrild Antvorskov
  • Adresse: Præstemarken 46
  • Postnummer: 9000
  • By: Aalborg
  • Ledige pladser
    06. Md. juni 2023

    Legestue

    Motrik og sanser