Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Minimus - Liselotte og Lars' private pasningsordning

Velkommen til Minimus - Liselotte og Lars' private pasningsordning

Ring på tlf 25545580 eller skriv til lottelise1@hotmail.com

Pr 1. april 2024 bliver vi en storordning da min mand Lars starter op som privat børnepasser. Vi har derfor ledige pladser til nogle nye søde legekammerater.  

Mit navn er Liselotte. Jeg er 42år og er uddannet idrætspædagog og kostvejleder. Jeg har arbejdet i en vuggestue og i en specialbørnehave for børn med særlige behov bl.a. autisme og adhd. Jeg har endvidere erfaring med for tidligt fødte børn. Jeg blev uddannet pædagog i 2009 og kostvejleder i 2016. Jeg startede min pasningsordning op i 2019.

Mit navn er Lars. Jeg er 48år og er uddannet vvs installatør. Jeg har tidligere arbejdet som projektleder, men har de sidste 5år arbejdet som lærer på Tech College. Jeg er igang med en diplomuddannelse i pædagogik og har flere kurser om autisme og adhd. Jeg har også erfaring med for tidligt fødte børn. Jeg starter en storordning op sammen med Liselotte 1.april 2024.

Vi bor sammen med vores 3 drenge i et hus på 216m2 fordelt på 2 etager. Pasningsordningen er på den ene etage, hvor der er gulvvarme i alle rum. Vi bor 100 meter fra en fantastisk skov og har en have med alt, hvad børn kan ønske sig.

Her hos os kan I forvente, at jeres barn får en tryg og overskuelig dag med masser af nærvær, knus, leg og oplevelser. 

Vi vil have fokus på at give jeres barn masser af sanseoplevelser, motoriske udfordringer og lave kreative projekter.  Derforuden leger vi vores have der indeholder legehus, trampolin, sandkasse, gynger, to rutsjebaner, legetøj og meget mere :) Desuden ELSKER vi vores el ladcykel, som vi tager på mange ture i bl.a. til diverse legepladser, de syngende træer i Kildeparken, Østre Anlæg, hestene ude ved Nørre Tranders, Zoologisk Have osv. Vi ses også med et par kollegaer engang imellem og tager også på ture sammen.

Imens vi gør alle disse ting, har vi stor fokus på børnenes trivsel og læring. Vi vil bl.a. øve selvhjulpenhed, sprog og motorik. Vi vil have fokus på at styrke børnenes sociale kompetencer, øve dem i at dele, vente på tur, lytte til hinanden osv. Vi vil skabe små selvstændige individer, der oplever, at de er værdifulde, unikke og vigtige for fællesskabet. 

Praktisk info:

 • Vi sørger for bleer, skumvaskeklude og diverse cremer incl. solcreme
 • I har mulighed for at lade barnevognen stå alle dage året rundt i vores skur

Hvis I kan se jeres barn i sådan en hverdag, så læs mere på vores hjemmeside, hvor vi har uddybet vores værdier, praktisk info, hverdagen, gode råd osv.

 

https://minimus-privatbørnepasning.dk

 Kontakt

25545580

 lottelise1@hotmail.com

Minimus - Liselotte og Lars' private pasningsordning
 • Kontaktperson: Liselotte og Lars Krongaard
 • Adresse: Abelsvej 19
 • Postnummer: 9000
 • By: Aalborg
 • Ledige pladser
  06. Md. juni 2024
  08. Md. august 2024
  04. Md. april 2025

  Førstehjælp

  Uddannet pædagog

  Legestue

  Storordning

  Motrik og sanser

  Med dyr