Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Kirsten Hald

Jeg hedder Kirsten Hald.

Jeg er årgang 1967. Jeg startede op som Privat Børnepasser d. 1. august 2018.

Ledige pladser: 

september 2025

Jeg er godkendt (efter §78) af Aalborg kommune til, at passe 5 børn som Privat Børnepasser, hvilket betyder at I kan få tilskud fra kommunen. Aalborg kommune kommer på tilsyn 4 gange om året, dels anmeldte besøg og dels uanmeldte besøg. Der vil blive udarbejdet en kontrakt mellem jer forældre og jeg, ligesom der udfyldes et skema om tilskuddet. Min åbningstid er mandag-torsdag kl.6.30-16.15 og fredag 6.30-15.30. Mad: Børnene får alt mad hos mig, som så vidt det er muligt er økologisk. Det vil være en sund og varieret kost. Skal barnet have flaskemad eller andet special mad (f.eks, allergi), skal dette medbringes. Jeg er uddannet pædagog i 1994 og arbejdede som sådan i en børnehave i Mølholm (Aalborg) fra 1995-2018.

Jeg er gift med Lars og tilsammen har vi 5 drenge, som alle er flyttet hjemmefra.

Jeg bor i Restrup Enge 5 min. kørsel fra rundkørslen ved Under Lien/Nørholmsvej 5 min. kørsel fra Nørholm 5 min. kørsel fra Sønderholm 7 min. kørsel fra Frejlev 10 min. kørsel fra Nibe Børnehuset Naturligvis befinder sig i en lejlighed (stueplan) i vores hus og er derfor ikke en del af vores private. Vi har en stor have bagved huset, hvoraf der er et afgrænset areal i forbindelse med "dagplejen", så det er mere overskueligt for et lille barn. Vi kan dog "gå tur" i resten af haven. I den store have har vi bl.a. frugttræer og bærbuske. I privaten har vi ligeledes 2 hunde, som kan komme på kort visit i dagpleje området, mens børnene er der. Jeg har et opvarmet værelse i forbindelse med lejligheden, hvor barnevognen kan stå om natten. Ligeledes må de stå her i weekender. Jeg har en ladcykel, så vi kan komme lidt udenfor matriklen, når børnene er faldet godt til.

Jeg prioriterer tid, nærvær, tryghed og omsorg til det enkelte barn. Jeg er imødekommende og tydelig og har en anerkendende tilgang til børnene. Jeg arbejder bevidst med “Den styrkede pædagogiske læreplan”(social udvikling, alsidig personlig udvikling, krop, sanser og bevægelse, kommunikation og sprog, natur, udeliv og science og kultur, æstetik og fællesskab), som der også arbejdes med i børnehaverne. Der er herved en rød tråd fra barnet starter i dagpleje, til det skal i skole. Jeg brænder bl.a. for natur og udeliv, hvorfor jeg også har valgt at bo på "landet". Jeg sætter motorik højt på listen i hverdagen, og derfor er det vigtigt for mig, at børnene får bevæget sig hver dag, såvel ude som inde.

Jeg arbejder for en god forældrekontakt og mener, at ord som ærlighed, gensidig respekt, anerkendelse og åbenhed er meget vigtigt for, at have et godt samarbejde forældre og mig imellem. Jeg modtager børn mellem 10 mdr.- 3 år.

Ferie: Jeg holder ferielukket i løbet af et kalenderår, hvilket altid bliver meldt ud i god tid, hvornår dette er. Jeg holder et opstartmøde, hvor I som forældre fortæller om barnet, så jeg kan lære barnet og jer at kende og derved have en god forudsætning for en god opstart. Jeg vil holde forældresamtale ift. barnets udviklingsområder med fokus på børnehavestart, når barnet er omkring 2,5 år. Og ellers hvis der er behov for det. I er velkomne til, at kontakte mig for at se lokaliteterne og få en snak med mig.

Hilsen Kirsten

Kirsten Hald
 • Kontaktperson: Kirsten Hald
 • Adresse: Restrup Engvej 15
 • Postnummer: 9000
 • By: Aalborg
 • Ledige pladser
  09. Md. september 2025

  Naturdagplejer

  Førstehjælp

  Økologisk

  Uddannet pædagog

  Musik

  Legestue

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser

  Med dyr