Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Troldemusens Dagpleje

Hej:-)

Vi er en privat pasningsordning godkendt af Aalborg kommune efter paragraf 78, et alternativ til den kommunale dagpleje eller vuggestue. Vi er en mellemting af en almindelig dagpleje som har op til 5 børn og en vuggestue med mange børn. Vi er to børnepasser af begge køn som tilbyder pasning af 10 børn i alderen fra ca 7 måneder-3år.

I vores dagpleje tager vi kærligt imod alle børn . Vi vil gøre hvad vi kan for at børnene trives. Alle børn vil blive ligeværdigt behandlet, med masser af kærlighed, omsorg, knus og kram hver dag.

Hos os får børnene ikke kun pasning, eller et opholdsted mens mor og far er på arbejde. Vi sørger for de får en tryg og lærerig hverdag, med masser af sjov og spas. Derudover er vores mål, at styrke deres udvikling, træne motorik og stimulere deres sanser igennem sjove lege og oplevelser i hverdagene hos os.

Fordele ved en 10 børns pasningsordning med 2 voksne af begge køn:

1. Vi har mulighed for at alders-opdele børnene, det gør at vi bedre kan lave aktiviteter/udflugter/underholdning der passer til børnenes alder og behov.

2. Når der starter et nyt barn, kan en af os koncentrere sig om det nye barn, så det får en positiv og tryg opstart, mens den anden tager sig af og underholder de andre børn, så de ikke føler sig tilsidesat, men får en god oplevelse når der starter et nyt barn.

3. Der er altid en voksen hos børnene når der er bleskift, når børnene skal puttes mm.

4. Der er 4 øjne til at kigge efter og observere børnene, det gør at vi bedre kan se børnenes behov eller vanskeligheder.

5. Det er godt for børnenes udvikling, at der i dagplejen er en kvindelig og mandlig rollemodel. 

6. Der er 2 ekstra hænder til det praktiske, og ekstra hjælp når der er behov for det.

7.Hverdagen bliver mere udfordrene og spændende for børnene, da vi er 2 dagplejere en kvinde og en mand, som hver især kan noget forskelligt, vi kan tilbyde børnene.

8. Der er større chance for, at der er en jævnaldrende legekammerat.

9. Børnene bliver mere rustet til de skal i børnehave, da de er vant til mange børn.

10. Vi har flere børn end i en alm. dagpleje, men ikke så mange som i en institution/vuggestue hvor børnene godt kan blive overset og væk i mængden.

Vi kan tilbyde åbningstider man-tors mellem 7-16.00 fre 7-15.30.
I er meget velkommen til at kontakte os, eller kigge på vores hjemmeside for flere informationer om os, vores familie og dagplejen.

Kontakt os her: troldemusensdagpleje@gmail.com

https://www.facebook.com/troldemusensdagpleje/

Mvh. Loan og Rasmus

 

 

Troldemusens Dagpleje
 • Kontaktperson: Loan Thi & Rasmus Jøker
 • Adresse: Filstedvej 6
 • Postnummer: 9000
 • By: Aalborg
 • Ledige pladser
  04. Md. april 2025
  06. Md. juni 2025
  08. Md. august 2025

  Førstehjælp

  Økologisk

  Legestue

  Storordning

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser

  Med dyr