Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Lotte Kronborg Hagen

Jeg hedder Lotte Kronborg Hagen. Jeg er årgang 75, og jeg bor i parcelhus på Klarupgårdvej 21, i Skalborg sammen med min datter Elisabeth på 15 år, min mand Christoffer, og vores hund Gizmo, som er en Shih Tzu, der er allergivenlig.1

Jeg bor i et område, hvor der er mange legepladser, og mange dejlige grønne områder, som indbyder til leg og gåture. Tæt på er også zoologisk have, bibliotek, legeland mm. 

Jeg prioritere højt at vi kommer ud hver dag, da det giver god energi, vi får alle brugt vores kroppe, og børnene får trænet deres motorik, og brugt en masser af deres sanser. Vi mødes hver uge om onsdagen med mine kollegaer og deres børn, i vinterhalvåret er vi i en spejderhytte om formiddagen, og i foråret og sommeren mødes vi udenfor på forskellige legepladser.

Jeg ligger stor vægt på at skabe et trygt miljø for børnene, hvor der hver dag er tid til nærvær og knus. Det er vigtigt for mig at børnene trives, og udvikler sig, både fysisk, psykisk og socialt, det gør de ved at vores hverdag er forudsigelig, men i høj grad også igennem legen, og samspillet med de andre børn. Det har også en stor betydning for mig, at der bliver skabt et godt samarbejde mellem jer som forældre, og mig, da det er ligeså vigtigt at I er trygge ved at komme her, og har tillid til mig.  

Hos mig har børnene et legeværelse, en stor gang og et køkken de må boltre sig i, og en have lige udenfor døren.

Vores hjem er 100% røgfrit.

Jeg har tidligere været Kommunal Dagplejer hos Aalborg Kommune, og er godkendt af Aalborg Kommune efter §78.

Prisen for en plads i min private børnepasning, er pr 1-1-2022 8200,- tilskuddet er 6084,-. Egenbetaling er 2116,-

I er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis i har yderligere spørgsmål. 

 

De bedste hilsner 

Lotte

 

Lotte Kronborg Hagen
 • Kontaktperson: Lotte Kronborg Hagen
 • Adresse: Klarupgårdvej 21
 • Postnummer: 9200
 • By: Aalborg SV
 • Ledige pladser
  Ledige pladser nu!
  06. Md. juni 2023
  08. Md. august 2023

  Førstehjælp

  Legestue

  Motrik og sanser

  Med dyr