Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Ann Lundsgaard Olsen

Hej..

Jeg hedder Ann - jeg er fra marts 1968. Jeg er gift med Jan og sammen har vi Marcus fra januar 1999, og vores hund Lucca fra juni 2009. Jeg har været dagplejer siden 2001, blev privat i 2007.. Vi bor i hus i et børnevenligt kvarter i Sofiendal, tæt ved Skalborg kirke. Vi har en dejlig stor have/gård-terasse med masser af plads til at boltre sig på, og i nærområdet er der legepladser og en lille snegleskov..

Jeg har købt en el cykel med plads til 4 børn som vi bruger så vi kan komme lidt længere ud og opleve nye steder og legepladser 

Mit mål er, at tilbyde børnene nogle gode oplevelser i hverdagen, hvilket opnåes ved faste rutiner og rammer, som giver tryghed og hjælper jeres barn til en overskuelig hverdag i dagplejen. For mig er det vigtigt, at hverdagen er præget af omsorg, nærvær, tid og ro.. På den måde kan alle børnene tilgodeses. Jeg er glad for at arbejde med børn, og trives derfor med at arbejde hjemme.

Jeg har diverse kurser, såsom småbørns-psykologi, sprog og motorisk udvikling, kost og ernæing samt småbørns 1. hjælp. I oktober 2013 blev jeg færdig med et kursus i børnenes motorik, sansning og bevægelse ( idræts-dagplejer). Har i november 2017 været på småbørns yoga workshop, som jeg gerne vil have med ind i dagplejen. 😊

Jeg er delvis økologisk og børnene får en sund og varieret kost. Vores hjem er 100 % røgfrit..

Hvis I mener, at det kunne være noget for jeres barn, er I meget velkommen til at ringe eller komme på besøg..

Åbningstider 

Mandag-tirsdag &; torsdag 7.30-16.15

Onsdag 7.30-16.00

Fredag 7.30-15.30

 Lidt praktisk info... Som privat børnepasser er man godkendt af Aalborg kommune, og der føres tilsyn et par gange om året. Både anmeldte og uanmeldte.

Ann Lundsgaard Olsen
 • Kontaktperson: Ann Lundsgaard Olsen
 • Adresse: Viggo Barfoeds Vej 6
 • Postnummer: 9200
 • By: Aalborg SV
 • Ledige pladser
  12. Md. december 2023
  01. Md. januar 2024
  02. Md. februar 2024

  itreaetsdagpleje

  Førstehjælp

  Økologisk

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser

  Med dyr