Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Annika Hvisthule

 

Hej og velkommen til

Privat børnepasning Blåkildevej v/Annika Hvisthule

Jeg hedder Annika og er 24 år gammel. Privat er jeg gift og har vi en datter på 1år. Vi bor i en stor og rummelig lejlighed på Blåkildevej, hvor dagplejebørnene har ca. 80kvm med plads til både leg og fordybelse.

Som person er jeg meget smilende, kreativ og kærlig. Dette afspejler sig også i min pasningsordning, hvor vi hver dag laver mange forskellige aktiviteter med udvikling gennem leg i fokus.

Jeg vægter udelivet højt, så vi er som udgangspunkt ude af huset hver dag i alt slags vejr – som min mor lærte mig som lille: ”Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning”. Når vi er ude benytter vi os af nærområdet, der byder på udfordrerne legepladser, dejlige grønne områder og hyggelige stisystemer.

Når vi er hjemme byder dagligdagen både på leg, sang og andre kreative aktiviteter, der både udvikler sanser, motorik og sprog. 

Jeg lægger stor vægt på åben og anerkendende kommunikation i mit samarbejde med jer forældre, da alle forældre kender sin egen guldklump bedst.

I er velkommen til at kontakte mig til og høre om min private pasningsordning. I kan også lære mere om mig og min dagpleje på min facebook-side: Privat børnepasning Blåkildevej v/Annika Hvisthule

Åbningstiderne aftales med forældrene til børnegruppen, og er således fleksible efter forældres behov og mine muligheder. 

Jeg vil glæde mig til at høre fra jer!

 

 

Annika Hvisthule
  • Adresse: Blåkildevej 27, 1. tv
  • Postnummer: 9220
  • By: Aalborg Øst
  • Ledige pladser

    Førstehjælp

    Legestue

    Motrik og sanser