Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Spilopperne-privatpasning

Hvem er jeg?

Min navn er Anita og jeg er 42 år. Jeg bor sammen med Jakob og mine to store drenge, samt vores labrador Chico. Jeg flyttede i sommeren 2021 til Aalborg Øst. Hvor vi bor i et dejlig hus, men en lukket

Uddannet Pædagogisk assistent, i september 2022.

Før jeg blev privat Børnepasser har jeg arbejdet som dagplejer i Aalborg Kommune siden 2016. Her har jeg udover at have fået mange års erfaring, også mødt utrolig mange dejlige børn og deres familier - allesammen unikke og særlige på deres måde.

Mine værdier i arbejdet

Mine værdier i arbejdet som børnepasser er, at give børnene en dag med nærhed, omsorg, tryghed i hjemlige omgivelser. Der skal være tid og plads til både ro og fordybelse, og der skal tid og plads til forskelligheder. Mit forkus ligger altid i det enkelte barns ressourcer, og jeg tilpasser min dag med børnene. Så alle kan deltage i aktiviteter inde såvel ude. Jeg arbejder bl.a. med børnenes sprog og sprogforståelse bla igennem sang, højtlæsning, motorik og sociale kompentencer igennem leg og lærring.

Min hverdag med børnene

Jeg vægter udelivet og de muligheder, naturen og området giver os. Det var en af årsagerne til, at vi ønskede at flytte til Aalborg Øst. Hvor vi er tæt på skoven og der er højt til himlen.

Jeg ser børns udviklingsmuligheder mindst ligeså store udenfor som indenfor hvor der er plads til leg og kreativitet. Jeg er struktureret i min hverdag med børnenen og vægter højt, at gøre deres hverdag indholdsrig og sjov. 

Hos mig er kosten et vigtigst element i arbejdet med sundhed og trivel. Så den består naturlighvis af gode og sunde råvarer. Jeg elsker at lave mad til dagplejebørnene, og de får lov også at udvikler deres smagsløg. Jeg vægter måltiden som et læringsmiljø med struktur og nærvær, så alle har mulighed for ro til at spise. En god og varieret kost er en selvfølge, og jeg går meget op kvaliteten af maden og en del af maden laver jeg fra bunden.

Samarbejde med forældre

Et trygt og ærligt forældre samarbejde starter men en tillidsfuld dialog - og det er vigtig for mig, at vi fra starten arbejder på at skabe denne tillid, da du som forældre giver mig den største tillidserklæring ved at vælge mig som børnepasser for dit barn.

Spilopperne-privatpasning
 • Kontaktperson: Anita Mørch
 • Adresse: Blåkildevej 126
 • Postnummer: 9000
 • By: Aalborg øst
 • Ledige pladser
  Ledige pladser nu!

  Førstehjælp

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser

  Med dyr