Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Anne-Mette Clausen

kære forældre.

Mangler jeres guldklumper et dejligt sted at være, hygge, lege, danse, bruge sanserne, få læst historie og tage på udflugter, samt masser af knus og krammere, så er jeg den rette person til at passe de kære små.

Jeg hedder Anne-Mette og er 28år- jeg har 2 dejlige unger Leon , Leonora  sammen med Mikael 32år. Vi bor centralt i Svenstrup (Godthåbsvej) i et hyggelig, lys, børnevenligt hus. Vi har en stor grund på 1100kvm. På grunden har vi trampolin, Legehus, sandkasse, gynger, rutsjebaner osv. 

Vi elsker at undersøge naturen så det gør vi ofte😊 

jeg har været i en vuggestue som pædagogmedhjælper, samt er jeg uddannet SSH og har medicin håndteringkurser så kan give medicin ved behov. Men vil os sige fra til noget hvis jeg ikke er tryg ved det🙂

Jeg tilbyder en hyggelig pasningsordning med stor vægt på omsorg, respekt og forståelse for det enkelte barn. Jeg vil skabe en dagligdag med tryghed, nærvær og hvor jeres barns udvikling stimuleres. Hos mig vil jeres barns behov blive prioriteret højt. Jeg elsker at være kreativ så de vil få lov til at lege med cia slim, vandperler, sorter farver, klippe og klistre osv.

Jeg vil sørge for at børnene får lov at mærke den danske kultur hvor børnene vil blive fejret til fødselsdag, lave julepynt/bage til jul, på juletur til plantorama og se julepynt osv, påske vil vi lave påskepynt, spise påskefrokost osv.

Så kan i se jeres barn ved mig, eller har spørgsmål så skal kontakt mig på 61 72 83 73 

Mobil. 61728373 – tager jeg den ikke så læg en sms så ringer jeg tilbage.

Mvh Anne-Mette

Anne-Mette Clausen
 • Adresse: Godthåbsvej 47
 • Postnummer: 9230
 • By: Svenstrup J
 • Ledige pladser
  01. Md. januar 2024
  07. Md. juli 2024

  Førstehjælp

  Legestue

  Motrik og sanser

  Med dyr