Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Christina Brommann Kristensen

VELKOMMEN TIL MIN PRIVATE PASNING

Mit navn er Christina. Jeg holder til på Lokeshøj 36 i Svenstrup, sammen med min mand Morten og vores datter Elina.

For mig går tryghed og trivsel hånd i hånd. Derfor vil jeres barns første tid hos mig, være præget af faste rutiner og rolige rammer. Det vil foregå i vores hjemlige miljø, så vi kan lære hinanden godt at kende. Efterhånden som det bliver hverdag, begynder vi også at tage ud i det blå og boltre os. Det kan være en kortere gå tur i området, hvor vi kigger efter dyr, kastanjer eller nedfaldne blade 🍂 En lidt længere tur på ladcyklen, hvor vi tager vejen forbi og vinker til køerne. Det kan også være en tur til legepladsen, til arrangementer på biblioteket, i legeland eller i zoologisk have. Derudover går vi i haven og leger med sand, vand eller sne, alt efter årstid. Vi har nogle små faste venner hos en anden privat pasning i nærheden, som vi mødes og tager på udflugter med. Vi afholder også musikalsk legestue sammen med dem, hvor en dygtig musikpædagog gæster os. 

Jeg river løbende en aften ud af kalenderen, for at dygtiggøre mig gennem kurser. 

Jeg er en omsorgsfuld person, som vægter det gode samarbejde med forældrene, så vel som børnene. I vil derfor blive mødt med rummelighed. 

Jeg ser frem til at fortælle jer mere om, hvad jeg syntes er det vigtigste og mest givende job - så kontakt mig endelig for et uforpligtende besøg 🌼

Find mig på facebook (ved at trykke ude til højre), her vil mine åbningstider og yderligere information være tilgængelig. 

 

Christina Brommann Kristensen
 • Kontaktperson: Christina Brommann
 • Adresse: Lokeshøj 36
 • Postnummer: 9230
 • By: Svenstrup
 • Ledige pladser
  12. Md. december 2023
  01. Md. januar 2024

  Førstehjælp

  Musik

  Legestue

  Motrik og sanser

  Med dyr