Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Dina Kulenovic

Har I brug for en tryg, omsorgsfuld, kærlig og ifavnsk dagpleje til jeres guldklump, så er min lille, trygge private dagpleje i Gistrup det rigtige sted for jer. Her har jeg fokus på det enkeltes barns fysiske og psykiske trivsel og udvikling, og jeg går i tæt dialog med jer som forældre. Jeg har to vikarer tilknyttet min dagpleje. 

Jeg tilbyder et varmt sted til jeres lille barn i nogle fantastiske faciliteter og ønsker I et alternativ til det kommunale tilbud, så kunne mit private pasningstilbud være noget for jer. 

 

Jeg lægger stor vægt på:

- Gro med ro 🍀

- Masser af udeliv 🌱🌿💧❄️

- Hverdagsmagi ✨⭐️

- Kreativ Hygge 🍁✂️

- Nærver, tryghed og masser af kram ❤️💙💚💕

Jeg hedder Dina, jeg er 39 år gammel og uddannet sygeplejerske i 2008. I 2018 blev jeg færdiguddannet som lektor på sygeplejeuddannelsen og her har jeg beskæftiget mig med blandt andet sundhed, sygdom, ernæring, førstehjælp, hygiejne og pædagogik. 

Rammerne er i mit hjem i Gistrup, tæt på skolen og børnehaven Roden, hvor jeg bor med min mand Jeppe og vores tre børn på 9, 6 og 4 år. Jeg er meget aktiv med børnene i hverdagen. Flere gange om ugen er vi på tur; på forskellige legepladser, vi er i musikalsk legestue to gange om ugen, på bibliotek, i skoven mm. 

Jeg vil gerne invitere jer forbi til en uforpligtende snak, hvor I kan se og høre mere om, hvad jeg kan tilbyde jeres barn 😊

📞Ring/skriv endelig til mig på telefon: 60563528

Dina Kulenovic
 • Postnummer: 9260
 • By: Gistrup
 • Ledige pladser
  Ledige pladser nu!
  06. Md. juni 2024
  07. Md. juli 2024
  08. Md. august 2024
  09. Md. september 2024

  Naturdagplejer

  Førstehjælp

  Økologisk

  Musik

  Legestue

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser

  Med dyr