Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Mette Østergaard Larsen

Syntes du at dit barn skal være en del af den mest trygge, kærlige og omsorgsfulde privatpasning, hvor vi leger og har det sjovt mens vi lærer og udvikler os, hos en der knus elsker sit arbejde og virkelig sætter pris på jeres små guldklumper <3

Jeg hedder Mette og jeg bor i Gistrup. Jeg har to børn Malthe og Mathilde. Jeg er uddannet social og sundhedshjælper i 2009. I 2022 blev jeg ansat som kommunal dagplejer men har valgt at åbne min egen privat pasning. Jeg er meget mild og rolig af natur. Jeg vægter samarbejdet med forældre meget højt for at kunne give den bedste pasning af jeres barn. Jeg går ind for ærlighed, mit hjem er 100% røgfrit. Jeg har en stor lukket have med gynger, rutsjebaner, sandkasse og diverse køretøjer.

 

Hvorfor "smørhullet"? Fordi det er det tryggeste, hyggeligeste og rareste sted at være - lige i smørhullet. Så når jeres barn skal ud i den første pasning vil jeg sørge for trygge rammer, rutiner, omsorgs og masser af knus. Børnene skal føle sig set, forstået og værdsat. I min pasning tager vi dagen i børnenes tempo og efter deres behov. Jeg vægter meget højt at der i hverdagen hos mig er rolige omgivelser, der giver det enkelte barn muligheder for at udvikle og lære.

Jeg er godkendt af kommunen under § 78

Privat pasning er en aftale imellem forældre og pasnings stedet. Pris 9200kr pr måned - kommunen yder tilskud på optil 75%. 

Mette Østergaard Larsen
 • Adresse: splinten 28
 • Postnummer: 9260
 • By: Gistrup
 • Ledige pladser
  Ledige pladser nu!
  06. Md. juni 2024
  08. Md. august 2024
  03. Md. marts 2025
  03. Md. marts 2025
  01. Md. januar 2027

  Førstehjælp

  Musik

  Legestue

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser