Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

BALLADEGADE - Privat pasning ved pædagog Lykke Lundgaard

Jeg brænder for at skabe de bedste læringsmiljøer for børn og praktiserer det dagligt via min uddannelse som pædagog (2007) med videreuddannelse i læring- og forandringsprocesseri (2016).
Derudover er jeg bidt af en gal dyreven og har fokus på aktiviteter der indeholder bevægelse og gerne sammen med vores store kaniner i kaninhaven.

Jeg holder til i dejlige Romdrup - landlige omgivelser... Når vi har brug for venner omkring os springer vi på ladcyklen, så vi på nul komma nul dut kan drøne til Klarup. Her går vi i legestue samt mødes med andre private børnepassere på diverse legepladser rundt om i Klarup. Vi har også været i Lundby krat m.m.

I sommeren 2018 er indkørslen blevet renoveret og danner nu en dejlig ramme for lege og eksperimentering udenfor - vi elsker nemlig at være ude og er her hver eneste dag. I godt vejr det meste af dagen.

Når det er tid til lur puttes børnene i garagen i egen barnevogn, som må blive stående i hverdagene. Når børnene når en alder, hvor barnevognen ikke længere er en mulighed, puttes de inde på en madras.

Se masser billeder og mere info på min hjemmeside.

BALLADEGADE - Privat pasning ved pædagog Lykke Lundgaard
 • Kontaktperson: Lykke Lundgaard
 • Adresse: Romdrupvej 125
 • Postnummer: 9270
 • By: Klarup
 • Ledige pladser

  02. Md. februar 2022

  Førstehjælp

  Uddannet pædagog

  Musik

  Legestue

  Motrik og sanser

  Med dyr