Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

BALLADEGADE - Privat pasning ved pædagog Lykke Lundgaard

Jeg brænder for at skabe de bedste læringsmiljøer for børn og praktiserer det dagligt via min uddannelse som pædagog (2007) med videreuddannelse i læring og forandringsprocesser (2016). 

I Balladegade er normeringen 1:4. Det giver mere tid til det enkelte barn samt endnu mere tid til fordybelse og nærvær. Vi mødes hver uge med andre private børnepassere, hvor børnene får mulighed for også at opleve glæden ved at deltage og udfolde sig i større børnefællesskaber.

Jeg har en særlig interesse i læring og trivsel via inddragelse af børn i egen hverdag, derfor er mit fokus i høj grad på hvordan hverdagen i stort og småt indrettes for at give barnet bedst mulige vilkår for deltagelse. Dertil har jeg fokus på læring via bevægelse.

Vi holder til i dejlige Romdrup - landlige omgivelser... Når vi har brug for venner omkring os, springer vi på ladcyklen, så vi på nul komma nul dut kan drøne til Klarup. Det er også her vi mødes med andre private børnepassere på diverse legepladser rundt om i Klarup og Gistrup samt i føromtalte legestue (RKG).

I sommeren 2018 er indkørslen blevet renoveret og danner nu en dejlig ramme for lege og eksperimentering udenfor - vi elsker nemlig at være ude. I godt vejr det meste af dagen.

Når det er tid til lur puttes børnene i egen barnevogn, som må blive stående i hverdagene. Når børnene når en alder, hvor barnevognen ikke længere er en mulighed, puttes de inde på en madras.

Se masser billeder og mere info på min hjemmeside og på min instagramprofil: lykkeiballadegade

BALLADEGADE - Privat pasning ved pædagog Lykke Lundgaard
  • Kontaktperson: Lykke Lundgaard
  • Postnummer: 9270
  • By: Klarup
  • Ledige pladser
    08. Md. august 2025
    11. Md. november 2025

    Førstehjælp

    Uddannet pædagog

    Musik

    Legestue

    Motrik og sanser

    Med dyr