Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Christina Havkrog Byrdal

Hej,

Jeg hedder Christina og er 29 år gammel. Jeg er gift med Nikolaj og sammen har vi to børn på hhv. 2 og 4 år. Vi bor på Kronosvej (naturfredet område) i et villahus, hvor der er lavet et ekstra værelse til min private pasningsordning. Børnene har hos mig 90 kvm at udfolde sig på, hvor der er plads til leg og fordybelse. Jeg har to små hunde, men de vil være i den anden ende af huset. Huset er 100% røgfrit. 

Som person er jeg meget udadvendt og møder alle med smil og glæde. Jeg favner alle med empati, forståelse og omsorg, små som store. (Hos mig er der plads til alle) I mit arbejde med børn, vil jeg skabe ro, tryghed, nærvær og stabilitet. Jeg går meget op i, at træne børnenes selvstændighed (så meget som alderen nu tillader) 

I dagligdagen ligger jeg meget vægt på barnets udviking og trivsel hvorfor motorik, sprog og sociale kompetencer er i fokus. Jeg er bevidst om, at børn har forskellige behov og jeg vil derfor være opmærksom på, at tilpasse støtten efter det indviduelle barn. 

Jeg vægter samarbejdet med forældrene utroligt højt. Jeg vil være meget lyttende og anerkende. Alle forældre vil deres børn det bedste og det vil jeg opfylde med åbenhed og tryg kommunikation.

I er velkommen til at kontakte mig til et uforpligtende møde og høre om min private pasningsordning.

Jeg vil glæde mig til at høre fra jer. 

Mine åbningstider: Man-torsdag 07.30-16.00 og fredag 07.30-15.45

Christina Havkrog Byrdal
 • Kontaktperson: Christina Havkrog Byrdal
 • Adresse: møgelbjergvej 59
 • Postnummer: 9310
 • By: Vodskov
 • Ledige pladser

  Førstehjælp

  Musik

  Legestue

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser

  Med dyr