Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Privat pasning ” Alle godkendte af Aalborg kommune, under § 78”

Vi private pasningsordninger (børnepassere) vil synliggøre os på denne hjemmeside. Hver især bidrager med oplysninger om egen priat pasningsordning, og den pasning den kan tilbyde jer.

Vi private pasningsordninger ser ikke hinanden som konkurrenter, men som kollegaer, der støtter, hjælper og dygtiggør hinanden, så vi kan give jeres barn den optimale pasning. Derfor kan man de allerfleste steder møde en meget engageret børnepasser (dagplejer), som altid vil yde sit bedste.

Privat pasningsordning er et tilbud på lige fod med kommunal pasningsordning. ”Lovmæssigt skal vi ikke lave læreplaner, men arbejder dog udfra dem”

At man selv vælger sin pasningsordninger giver et godt grundlag for samarbejdet om barnet. Det giver forældrene mulighed for at fornemme om de og børnepasseren har den rette kemi og holdning til børnepasning, inden man underskriver en pasningsaftale.

Privat pasningsordning er en pasningsform under § 78 og dermed et alternativ til de offentlige dagtilbud for dig. Her kan du selv have indflydelse på, hvor dit barn skal passes.

Barnet passes i et privat hjem under opsyn / tilsyn fra kommunen flere gange årligt. Der ydes tilskud til lønnen af kommunen og søskende-tilskud efter gældende regler. En privat pasningsordning er godkendt af kommunen, men står selv for sin forretning. Man står derfor også selv for indkøb af legetøj, hjælpemidler og for at skaffe børn.

Er du interesseret i privat pasningsordning til dit barn, skal du henvende dig til den børnepasser, du er interesseret i. Der er forskellige pasningsordninger; børnepassere med op til 5 børn, storordninger med op til 10 børn og forskel i hvad de forskellige ordninger eventuelt lægger vægt på, såsom natur, dyr, økologi, musik og legestue mm.

Der tilbydes kursus og foredrag til private pasningsordninger, som altid foregår i deres fritid. Der er også nogle, der har læreplaner og anvender systemet legetek. Vi har hver vores unikke forretning på hver vores måde, så det er muligt for jer at finde netop den pasningsordninger, der passer til jeres lille familie.

Et godt samarbejde er ET GODT GRUNDLAG.