Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Birgitte Langeland

Hej !

jeg hedder Birgitte og er 58 år gammel. Jeg er uddannet pædagog og har bl.a arbejdet 18 år i en integreret institution i vuggestueafdelingen. Jeg bor i hus på Hildasvej i Vejgaard med min lille hund Freya ( King charlesblanding).

I min dagpleje  vægter jeg tryghed og nærvær og forsøger at skabe en genkendelig hverdag for børnene med faste rytmer. Jeg har et tæt forældresamarbejde og jeg lægger vægt på åbenhed og ærlighed.

Vores dagligdag er en " kopi" af den jeg kender fra vuggestuen . Jeg arbejder efter de 6 læreplanstemaer under hensyntagen til børnenes alder, kunnen, humør og soverytme. I min have har jeg indrettet legeplads med sandkasse, legehus, trampolin, legetårn med rutsjebane, legekøkken og diverse  køretøjer. Hvis vejret tillader det, er vi udenfor hver dag, enten i haven eller på de forskellige legepladser i kvarteret. Vi tager også ofte på små ture, enten med barnevognen eller i vores ladcykel - feks i skoven, i Østre Anlæg, på biblioteket eller ud og fodre heste. Desuden mødes vi med en anden privat dagplejer en til to gange om ugen. Derudover er vi selfølgelig kreative med at tegne/male, synge, danse, spille musik, lave gymnastik, bage, læse bøger og meget mere 😃

Der er mulighed for at have barnevogn stående hos mig ( også i weekender og ferier ) og børnene får hver deres skuffe til skiftetøj, så det ikke skal fragtes frem og tilbage hver dag. Jeg bor tæt på busstoppested og det er let at komme på motorvejen. Min åbningstid er : man-torsdag kl 7-16 og fredag kl 7-15.30.

Hvis dette har fanget din interesse er du velkommen til at kontakte mig enten pr tlf : 23673124 eller pr. mail for yderligere oplysninger.

Hilsen Birgitte.

Birgitte Langeland
 • Kontaktperson: Birgitte
 • Adresse: Hildasvej 4
 • Postnummer: 9000
 • By: Aalborg
 • Ledige pladser
  11. Md. november 2026
  07. Md. juli 2025
  09. Md. september 2025
  01. Md. januar 2026
  03. Md. marts 2026

  Førstehjælp

  Uddannet pædagog

  Legestue

  Motrik og sanser

  Med dyr