Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Blomsterhaven Privatpasning Aalborg

Jeg hedder Christina, 55 år gammel, fraskilt og har 2 voksne sønner på hhv 25 og 28 år. Jeg er uddannet pædagog med mere end 35 års erfaring med børn fra 0-2 år; både fra mine 11 år som privat børnepasser og fra mange år i vuggestue. 

Jeg har fokus på nærvær, at styrke børnenes sociale kompetencer, og at det enkelte barn bliver set og hørt. Jeg er meget anerkendende i mit samvær med børnene, hvor det er vigtigt, at alle følelser rummes. Her gives masser af kram, vi synger og danser og alle små skridt bliver mødt med et stort engagement 🤗 0 - 2 års alderen er en fantastisk tid og en vigtig periode i børnenes liv, hvor uendelig mange kompetencer øves og vokser. Jeg tager tingene, som de kommer og nyder tiden med børnene.

Vi holder til i en hyggelig 4 værelses lejlighed i stueplan på en lukket vej med legeplads lige udenfor vinduet, tæt på skov, Zoo og grønne områder i Aalborg C. Hver fredag går vi til gymnastik i Aalborg Stadionhal. Børnene må være i næsten hele lejligheden, da de skal bruge hjemmet som deres eget hjem. I min lejlighed er en stor altan, hvor børnene sover i Blomsterhavens barnevogne, så I ikke selv skal tage barnevogn med.

Da jeg netop har købt en ladcykel med plads til alle børn i vognen, er vi også klar til nye eventyr som bla. tur til Egholm og ture længere væk 😉

Jeg har alt til børnenes dagligdag hos mig, incl. bleer. Mine åbningstider er fra kl 7.30 - 16 og fredag kl 15.30. Min pris er i 2024 kr 9.850 pr måned.

I er hjertelig velkomne til at kontakte mig på mail: che@gmail.com eller mobil: 40686801.

Jeg glæder mig til at høre fra jer 😊

Mvh Christina

Blomsterhaven Privatpasning Aalborg
 • Kontaktperson: Christina Henriksen
 • Adresse: Hasserisvej 169, st.th.
 • Postnummer: 9000
 • By: Aalborg
 • Ledige pladser
  01. Md. januar 2025

  Førstehjælp

  Uddannet pædagog

  Motrik og sanser