Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Anne-Sofie Vadsholt

Mit navn er Anne-Sofie Vadsholt, jeg er årgang 1972 og gift med Peter. Vi har Jacob på 20 år, og David på 22 år, der begge er flyttet hjemmefra. Vi bor i et dejlig stort hus med have. Vores hus er 100% røgfrit. Tæt ved grønne områder.

Jeg er nystartet privat børnepasser (feb. 2020). Sælger POMPdeLUX børnetøj, hvor jeg har tæt kontakt med mange mødre og deres børn. Jeg har det personligt godt med børn omkring mig – de er med til at få smilet frem hos mig. Jeg ønsker at smile hele dagen!

TRYGHED: Hverdagen tilrettelægges ud fra børnegruppen, og der er altid fokus på tryghed og omsorg. Det vigtigste er, at børnene er trygge og glade. Jeg trives med få mennesker, rolige omgivelser og yoga. Jeg ser det som en luksus at have 4 børn i mit hjem, hvor jeg kan skabe trygge og rolige omgivelser for børnene – en hverdag fyldt med nærvær, kærlighed og smil.

UDELIV: Spejder har været en stor del af mit liv. Jeg har været spejder siden jeg var 6 år. Efterfølgende spejderleder i mange år. Jeg er glad for naturen. Børnene og jeg er ude hver eneste dag i al slags vejr. Vi vil lege i naturen og passe på naturen. Vi tager ofte i skoven, på legepladser og er flittige brugere af biblioteket samt Aalborg Zoo. Hver fredag går vi til gymnastik på Aalborg Stadion.

FYSISK AKTIVITET: Yoga er min fritidsinteresse. Børnene vil starte dagen med børneyoga, hvor klassiske yogaøvelser kombineres med sjove rytmiske remser, så både sprog, balance- og kropsansen stimuleres. 

Jeg tilbyder børnene en sund og varieret kost. Jeg har hygiejnebevis.

Åbningstider er mandag til torsdag kl. 7.30 - 16.00 og fredag 7.30 - 15.30. Der er altid mulighed for en deltidsplads. Jeg vægter forældreinddragelse højt, idet det er jer forældre, der kender jeres barn bedst. Jeres barns barnevogn må gerne blive stående hos mig på hverdage. 

Lad os se hinanden an; måske er det helt andre ting end det skriftlige, der skal afgøre valget af jeres barns  private pasningsordning. Kontakt mig gerne på tlf. 4110 6010 eller mail anne-sofie@vadsholt.dk

 

Anne-Sofie Vadsholt
 • Kontaktperson: Anne-Sofie Vadsholt
 • Adresse: Ravnhøj 14
 • Postnummer: 9000
 • By: Aalborg
 • Ledige pladser
  08. Md. august 2022
  02. Md. februar 2024
  04. Md. april 2024

  Førstehjælp

  Musik

  Legestue

  tilknyttetvikar