Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Lisbeth Højvang

Mit navn er Lisbeth Højvang, jeg er født i 1968. Jeg er gift med Peter i 1990 og sammen har vi 5 børn; 3 piger og 2 drenge, som er født i 1994, 1995, 1998, 2002 og 2005.

Hjemmet er røgfrit.

Der er indrettet et legeværelse til børnene, hvor vi også har et klaver stående, som vil blive brugt, når vi skal synge og danse. Vi har en dejlig stor have med gynger, legehus, sandkasse og rutchebane. Haven er indhegnet, så børnene ikke kan løbe ud på vejen, så der er rig mulighed for fri leg.

Vi går i heldagslegestue hver torsdag.

Min vigtigste opgave er at få alle børn i dagplejen til at føle sig trygge. De har alle forskellige behov, som skal indfries og jeg vægter højt, at der hver eneste dag bliver taget særligt hånd om det enkelte barn. Vi vil de allerfleste dage gå ud og nyde naturen. Derfor er det vigtigt, at barnet har tøj/fodtøj i dagplejen, som passer til årstiden.

Når der kommer nye børn i dagplejen, gives der ro og tid til at barnet vænner sig til de nye omgivelser og børn. Derfor vil vi i de periode mest opholde os i huset eller haven til barnet er helt tryg til at komme med på ture.

Mit mål er, at alle børn skal udvikle sig, lære lidt nyt hver dag, være glade og godt tilpas.

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil komme og besøge os, er du velkommen til at kontakte mig.

Lisbeth Højvang
  • Kontaktperson: Lisbeth Højvang
  • Adresse: Marsvej 3
  • Postnummer: 9200
  • By: Aalborg SV
  • Ledige pladser
    06. Md. juni 2026

    Førstehjælp

    Musik

    tilknyttetvikar