Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Carina Møller Petersson

Hej forældre.

mit navn er carina petersson. Jeg bor i gug med min mand og 2 piger.

jeg har de sidste 7 år arbejdet som kommunal dagpleje, men nu har jeg taget drømmen op og startet mit eget. Jeg har grunduddannelsen som dagplejer og er naturdagplejer også.

jeg går meget op i omsorg nærvær og tryghed. Tryghed er alt for at kunne arbejde med jeres skønne børn så det vægter jeg højt samt fællesskab i gruppen.

hvis det har interesse kan i kigge på min hjemmeside

jeg er meget glad for mit arbejde, det er skønt at være sammen med alle de søde glade børn hverdag.

 

Hverdagen her hos mig tilrettelægges efter min børnegruppe, for mig er det vigtigt at børnene har rolige trygge faste rammer. jeg føre logbog for bedst muligt at kunne hjælpe jer forældre men også jeres børn. Derudover laver jeg trivsel på børnene 2 gange om året. 

Vi er stort set ude hver dag.

om sommeren dækker vi gerne op udenfor hvor børnene lærer at dække bord og nyde at spise i naturen.

Jeg har en ladcykel som vi elsker at cykle på tur i, vi kan cykle ture til Øster Ådalen for at se på køer, fodre ænder, en tur i skoven, en tur ind til Aalborg enten på biblioteket, eller på havnen og se de store skibe, eller en tur i Aalborg Zoo, og alverdens sjove legepladser, og meget mere, vi kan komme vidt omkring.

De dage vi er inde  bruger vi tiden på at læse i bøger, synge sange, høre musik og danse, tumle og fri leg, vi er også gode til at lave fine sjove kreative ting.

Vi bager tit boller til vores formiddagsmad og eftermiddagsmad

Alt dette giver en masse sjove fælles oplevelser. og styrker det sociale samvær, samt meget mere. (grov, fin motorisk. sproglig udvikling).

tryghed er vigtigt i min børnepasning , da det gør at børnene kan udvikle sig og lære. børnene kender deres faste rammer/rutiner, og ved hvad der skal ske i løbet af dagen.

 

Hos mig sørger jeg for bleer, vådservietter skumklude, nybagt, varme og kolde sunde retter, øko. Voksiposer og dyner og puder. 

barnevognen kan stå hos mig alle hverdage.

www.lykkefuglen.dk 

Carina Møller Petersson
 • Kontaktperson: carina petersson
 • Adresse: Lykkegårdsvej 14
 • Postnummer: 9210
 • By: aalborg sø
 • Ledige pladser
  07. Md. juli 2024
  09. Md. september 2025
  09. Md. september 2025

  Naturdagplejer

  Groenne Spirer

  Førstehjælp

  Økologisk

  Motrik og sanser

  Med dyr