Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Anja Navntoft

 Link til Facebook-siden, Mariehønen 

Velkommen til Mariehønen 🐞

Mit navn er Anja og jeg er fra årgang 73.

Jeg er uddannet pædagog i 2001 og har været kommunal dagplejer siden 2017. I 2021 valgte jeg at skifte over til at blive privat børnepasser.

Jeg har arbejdet som pædagog i forskellige institutions typer, siden jeg blev uddannet.

Jeg bor sammen med Jacob,vi har 3 børn 2 piger som er flyttet hjemmefra og en dreng som er fra 2008 og som bor hjemme. Vores hjem er røg frit og vi har husdyr som er 2 marsvin Silke og Perle.

Vi bor i et rækkehus med en legeplads lige i baghaven og jeg vægter at være meget ude i naturen og følge med i årstidens skiften.

Jeg har en lad cykel hvilket giver en stor frihed til at komme på ture ud af huset, vi cykler på ture flere gange om ugen. Dette giver en masse fælles oplevelser og styrker det sociale samvær. Jeg går meget op i at trygheden ligger i forudsigelighed og nogenlunde struktur selvfølgelig med små afvigelser i hverdagen, men vigtigt vi følger en fast rutine så børnene ved hvad der skal foregå.

Jeg vil derfor gerne have at børnene kommer senest kl 9 medmindre andet er aftalt med mig så vi samlet kan komme på ture ud af huset. 

I hverdagen vil jeg støtte og guide barnet i dets initiativer, udvikling og følelser så de sociale kompetencer samt sanse og sprogudvikling styrkes og udvikles. Det er ligeledes vigtigt for mig at styrke barnets grov og fin motorik. Jeg laver kreative aktiviteter med børnene både indendørs og udendørs og ved hvor vigtigt det er at børn får sig rørt, ved blandt andet at danse og synge.

Jeg bager også med børnene og indimellem får de varm mad til frokost.

Jeg har mad, bleer, solcreme og zink salve med i prisen. I perioder går jeg i legestue,hvor børnene bliver afleveret om morgen og hentet igen om eftermiddagen.

Hvert barn har sin egen kasse hos mig, så i ikke behøver medbringe taske med skiftetøj hver dag.

Ring gerne eller send en sms til mig på : 28686629, hvis i har nogle spørgsmå,eller for at høre om ledige pladser,jeg har i perioder 5 børn og det er derfor muligt,at blive skrevet op på min vente liste til den næste ledige plads i Mariehønen 🐞

Jeg glæder mig meget til at møde jeres barn og jer.

Mvh Anja 🐞

 

 

 

 
What do you want to do ?
                                                    New mail
 
What do you want to do ?
                                                   New mail
 
What do you want to do ?
                                               New mail
 
What do you want to do ?
                                              New mail
Anja Navntoft
 • Kontaktperson: Anja Louise Navntoft
 • Adresse: Helenavej 10
 • Postnummer: 9210
 • By: Aalborg Sø
 • Ledige pladser
  09. Md. september 2024
  10. Md. oktober 2025

  Naturdagplejer

  Groenne Spirer

  Førstehjælp

  Uddannet pædagog

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser

  Med dyr