Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Signe

Hej. Vi, Michael (1984) og Signe (1988) har en storordning i vores hjem fyldt med smil, glæde og gode relationer børn og voksne imellem.

Signe: Jeg blev i 2012 uddannet som pædagog, og har arbejdet i både børnehave og vuggestue. Jeg har siden 2017 været privat børnepasser. Jeg er en smilende og imødekommende person, og elsker at være i samspil med børnene. I mit pædagogiske arbejder lægger jeg vægt på relationer. Jeg mener, at hvis der er gode relationer, herunder tryghed, kan man klare det meste :) Udvikling sker i samspil med andre mennesker, og her er det vigtigt at have en god relation som grundlæggende base.

 

Michael:  Jeg er uddannet ambulancebehandler og kørt ambulance i 14 år før jeg startede som privat børnepasser. I samspillet med børnene har jeg særligt fokus på deres fysiske udvikling og selvhjulpenhed. Selvhjulpenhed er en rigtig god kompetence at mestre, når børnene starter i børnehave, så de får en god start på børnehavelivet. I kraft af min uddannelse har jeg stor viden om børnenes fysik og denne viden bruger jeg i dagligdagen med børnene. 

Vi har en hund, Nala. Hun er en allergivenlig race der ikke fælder, en Bichon havaneser. Hun er i dagplejen  til stor glæde for både hende og børnene :)   

Vi har to vikarer tilknyttet. Den ene er Susanne, der vil tilgå som fast personale, når pasningsordningen flytter til Sdr Tranders i foråret 2024. 

Susanne. Jeg har arbejdet snart 40 år som pædagog i børnehave i Aalborg Øst. Jeg er i mit arbejde med børn meget smilende, kreativ og aktiv. Jeg er også en innovativ pædagog og følger børnenes initiativer. Jeg inddrager naturen og det naturen byder på hele året rundt. Jeg har de seneste år haft stor fokus på tidlig opsporing, hvor man hele tiden har fokus på, hvor vi bedst muligt kan støtte det enkelte barn. Dette vil jeg også bruge i dagplejen for at give børnene de bedst mulige forudsætninger til at starte i børnehave. 

Hvis dette lyder som noget for jer og jeres barn, er i meget velkomne til at skrive eller ringe :)

Signe
 • Kontaktperson: signe
 • Adresse: Kassandravej 7
 • Postnummer: 9210
 • By: Aalborg sø
 • Ledige pladser
  03. Md. marts 2025
  04. Md. april 2025
  04. Md. april 2025
  06. Md. juni 2025
  06. Md. juni 2025

  Førstehjælp

  Uddannet pædagog

  Storordning

  tilknyttetvikar

  Med dyr