Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Brumbasserne9220

Jeg hedder Eva Skou, er årgang 77. Har 2 børn sammen med Allan. De er henholdsvis 2008 og 2011 og går begge i skole og børnehave. I familien indgår også en lille hund samt to marsvin. Vi bor i et gårdhus med en dejlig lukket have hvor der er plads til sjov og ballade. Jeg har haft min private pasningsordning siden januar 2016.

Jeg har fokus på miljøet, herunder økologi og anvendelse af astma og allergivenlige produkter, hvilket også kommer til udtryk i Brumbassernes dagligdag. Har stor erfaring med ADHD, autismespektrumforstyrrelse samt astmatisk bronkitis (brug af spacer/inhalator)

Jeg elsker at lege og fjolle samt at synge hvilket mit arbejde bærer præg af. Jeg har en anerkende tilgang til mit arbejde og børnene samt brænder for at arbejde samt brænder for at arbejde med børn og deres utrolige udvikling i alderen 0-3 år.

Brumbasserne deltager i legestue og tager gerne på ture til fx zoo. Vi benytter også nærområdet der byder på gode legepladser og dejlige grønne områder fx Bundgårdsparken hvor man kan gå en tur på "Kys Frøen" ruten og øve motorikken ved fx at trille ned af bakkerne samt at gå på det ujævne underlag. Vi cykler ligeledes på vores ladcykel. Jeg har været kommunal dagplejer i 5 år Se mere på Brumbasserne9220´s hjemmeside

Brumbasserne9220
 • Kontaktperson: Eva Skou
 • Adresse: Hvalpsundvej 11
 • Postnummer: 9220
 • By: Aalborg Ø
 • Ledige pladser
  Ledige pladser nu!
  05. Md. maj 2023
  08. Md. august 2023
  12. Md. december 2023
  03. Md. marts 2024
  01. Md. januar 2024

  Førstehjælp

  Økologisk

  Legestue

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser

  Med dyr