Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Regnbuens private pasningsordning / Pia Sørensen

Jeg hedder Pia er fra 1976, bor sammen med min bedre halvdel Allan & vores Schæferpige fra 2016.

Mit hjem er 100 procent røgfrit & jeg bor i et dejligt hus på en stille villavej med stor dejlig lukket have midt i Svenstrup by, samt en stor hundegård til hunden.

Jeg er uddannet salgsassistent med speciale inden for sko, jeg har i mange år drømt om at arbejde med børn, jeg har siden 2011 været tilknytte flere børnehaver i Svenstrup/Godthaab, som pædagomedhjælper/vikar men har nu taget springet og startet op som privat børnepasser/dagpleje, 1.Oktober 2018.

Min private pasningsordning, er et alternativ til den kommunale pasningsordning, med kommunalt tilskud, Søskene rabat og pædagogisk tilsyn.

Jeg elsker simpelthen, at se børn udvikle sig og være en del af deres hverdag, der er gode fysiske rammer, i forhold til børns leg og udfoldelse. Jeg lægger stor vægt på tryghed, omsorg, fælleskab og at børnene kommer udenfor hver dag. I min dagpleje vægter jeg naturen meget højt..

Hos mig vil der være plads til varme, nærvær, tryghed og overskud til det enkelte barn. Jeg vil tage imod børnene med en positiv tilgang til dagen og gøre mit bedste for at de trives.

Jeg er her for at give Jeres børn en god start på livet.

Altid velkommen til at ringe/skrive tjekke min hjemmeside ud for mere info.

 

Regnbuens private pasningsordning / Pia Sørensen
 • Adresse: Bøgevej 14
 • Postnummer: 9230
 • By: Svenstrup
 • Ledige pladser
  06. Md. juni 2025
  09. Md. september 2025

  Førstehjælp

  Legestue

  Motrik og sanser

  Med dyr