Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Erle-perlen

Velkommen hos den private GRØN SPIRE NATURDAGPLEJER ERLE - PERLEN.

Hos Erle-Perlen er der masser af kærlig omsorg, knus, smil, nærvær og tid til det enkelte barn.

Hej, jeg hedder Dorte Rørbæk. Jeg er født i 1977. Jeg er gift med Anders, sammen har vi to børn, Emilie fra 2005 som går på Hasseris Gymnasium og Freja fra 2008 som går på Gistrup skole. 

Vi bor midt i Gistrup, tæt på skoven. Vores hjem er 100 % røgfrit og dyrefrit samt allergivenligt.

Vi har en dejlig stor, helt lukket have med gamle æbletræer og masser af små hyggekroge, som indbyder til, at fantasien og sanserne kan få frit løb.

Derudover rummer haven også gynger, rutsjebane, sandkasse, legehus, bålplads og masser af plads til diverse køretøjer og andet legetøj.

DERFOR BLEV JEG PRIVAT BØRNEPASSER:

Det har været en drøm, jeg har gået med i rigtig mange år, og på utallige af opfordringer, vælger jeg nu at gøre min drøm til virkelighed.

Jeg gør det, fordi jeg elsker at være sammen med børn, de har så meget at byde på i den alder. Jeg har en sprudlende fantasi og kan ikke vente med at møde jeres barn med kærlige følelser, nærvær og livsglæde. Her vil være plads til det enkelte barn, som vil blive motiveret til udfoldelser, som vil give små sejre i hverdagen, der fremmer dets udvikling og trivsel. Respekten for det enkelte barn vil være i højsædet her hos Erle-Perlen.

HVERDAGEN:

Det er vigtigt for mig at give jeres barn, en god og stabil hverdag. Små børns basale behov er kærlige rolige omgivelser, en forudsigelig hverdag, sund mad og søvn, og det er det, der prioriteres som det vigtigste hos Erle-Perlen - men når det så er sagt, skal der være plads til oplevelser og udflugter.

Naturen er den bedste tumleplads, og udelivet er prioriteret meget højt her hos Erle-Perlen, så vi vil komme ud hver dag. Jeg har en stor ladcykel, hvor der er plads til alle børnene, det giver mulighed for at komme lidt længere rundt, det er noget børnene elsker, når madpakkerne er smurte, og vi cykler ud i det blå :-).

En gang om ugen går jeg sammen med tre andre private børnepassere fra Gistrup området i gymnastiksalen. Børnene styrkes i deres balance og motorik, samt de leger sammen, og derved oplever at være trygge i en større gruppe.

Når vi er hjemme og indenfor går tiden med leg, sang, høre musik, danse, historielæsning, bage, tegne - se de smås kreativitet blomstre.

HØJTIDER:

Ved f.eks fastelavn, påske, fødselsdage og jul laver børnene noget kreativt og hygger om traditionerne, der vil være afslutning med forældre og søskende inden juleferien. 

Jeg prioriterer et åbent og ærligt forældresamarbejde, jeg ved hvor vigtigt at det er, at i føler jer trygge, og jeg vil gøre alt for at hver dag, bliver en dejlig dag for alle børn:-)

BARNETS BOG:

Jeg vil lave en bog fyldt med billeder af jeres barn, fra hverdagen her hos mig. Min erfaring fra egne børn siger mig, at det er et fantastisk værktøj, til når barnet skal fra de trygge rammer her hos mig, videre til opstarten i børnehave.

ÅBNINGSTIDER ER EFTER AFTALE OG BEHOV.

Jeg holder årligt ca 35 dages ferie - ferieplanen udleveres hvert år i januar.

Der ydes fra kommunen tilskud til forældre på 75% af udgiften til børnepasseren. Nettoudgiften bliver dermed ca. 2937 kr. om måneden.

I er meget velkomne til at ringe og få en snak, og kom gerne på besøg:-)

Glæder mig til at høre fra jer:-)

Venlig Hilsen

Dorte

Erle-perlen
 • Kontaktperson: Dorte Rørbæk
 • Adresse: Hadsundvej 352
 • Postnummer: 9260
 • By: Gistrup
 • Ledige pladser
  09. Md. september 2025
  02. Md. februar 2026

  Naturdagplejer

  Groenne Spirer

  Førstehjælp

  Musik

  Legestue

  Motrik og sanser