Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Storvorde Private Pasningsordning

Jeg er uddannet pædagog og har skrevet bachelor omhandlende kroppens betydning for små børns udvikling. I min pasningsordnig har jeg derfor stor fokus på Sundhed, Krop og Bevægelse.
Det er utrolig vigtig at give børnene mulighed for at udfolde sig motorisk - både i forhold til udvikling af kroppen men også i forhold til social kompetencer og den kognitive udvikling. Derfor skaber jeg rum til og mulighed for at børnene kan bruge kroppen på alle tænkelige måder  og dermed finde ud af, hvad de egenligt kan med kroppen.
Jeg er DGI Dagplejer - Idræt, leg og bevægelse og certificeret Naturdagplejer. Sidstnævnte har jeg valgt fordi; "Børn, der opholder sig ude i et naturligt miljø, har en bedre koncentrationsevne, en bedre motorik, er mindre syge og har en mere udviklet leg" (Patrik Grahn)
Det vigtigste for mig er, at børnene er glade og trygge samt får en god dag, når de er hos mig.
Jeg har en anerkendende tilgang til børnene og ser det enkelte barn og hvad han/hun har brug for. Jeg arbejder udfra Marte Meo principperne, der tilsammen udgør en anerkendende samt udviklingsstøttende kommunikation med formålet at opbygge barnets selvværd. 
I kan læse mere på min hjemmeside www.storvorde-private-pasningsordning.dk samt på Facebooksiden Storvorde Private Pasningsordning og I er velkomne til at kontakte mig.

 

 

 

Storvorde Private Pasningsordning
 • Kontaktperson: Helle Eiler
 • Adresse: Doravej 31
 • Postnummer: 9280
 • By: Storvorde
 • Ledige pladser
  08. Md. august 2025

  itreaetsdagpleje

  Naturdagplejer

  Førstehjælp

  Uddannet pædagog

  Legestue

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser

  Med dyr