Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Mette Jørgensen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mette og er årgang 1985,jeg er kærester med Henrik - og sammen har vi to skønne piger.Isabella på 6 år, og Josefine på 1år.

Min drøm har altid været at at starte en stor dagpleje op.( 10 børn og 2 voksne)- En pasningsordning som kombinerer det bedste fra institutionsverden og det nære miljø ved en dagplejer.Det nære pasningsmiljø vil give gode rammer for at kunne inspirer og stimulerer børn i deres leg og udvikling.

Jeg blev uddannet pædagog i 2011 og har hen over årene arbejdet i flere forskellige vuggestuer, hvilket har givet mig en masse erfaring iforhold til de helt små børn og hvilke strukturer og rammer,der fungere i hverdagen,og hvad jeg gerne vil ahve implementeret i pasningsordningen på Nordholt.

Jeg ønsker, at skabe en nærværende,rolig og genkendelig hverdag,hvor der er plads til at fordybe sig i de små ting i hverdagen,og at der bliver taget hensyn til det enkelte barns udviklings zone.

Dagligdagen på Nordholt vil blandt andetbyde på leg både inde som ude, der vil være ture ud af huset,hvor vi vil bruge vores nærmiljø og gå på opdagelse.Der vil også være et fagligt fokus på de 6 pædagogisk læreplanstemaer.

Dette vil blandt andet ske igennem fordybelse af de forskellige måneder/årstider, hvor vi vil følge med i de forskellige traditioner,såsom jul,fastelavn og påsken.Men generelt skal arbejdet med den pædagogiske læreplan ikke være afgrænset til særlige aktiviteter på faslagte tidspunkter på dagen,men fungere som en integreret del af hverdagen,hvor alle rutine situtioner bliver anset som læring,f.eks. at dække på bordet, lære at vaske hænder eller tage tøj på.

De fysiske rammer:

Privat pasningsordning Nordholt bliver en privat stor dagpleje med plads til 10 børn og 2 voksne.Til at starte med vil jeg være alene,( og pasningen vil foregå i vores stue hus) og efterhånden som der kommer flere børn til, vil der komme en til voksen.Og her vil pasningen blive flyttet ud i de tilstødende lokaler( den gamle lade).

Pasningsordningen har beliggenhed på landet,mellem Hjallerup og Vodskov( Aalborg kommune).

Den gamle lade på 105 kvm er under total renovering/modernisering og vil leve optil alle de nye krav for faget.Lokalerne bliver lyse med højt til loftet,samt etgodt og sund inde miljø.

Der er blandt andet- køkken/Alrum,med god plads til leg og spising-handicap venligt Wc,legerum,entre med garderobe samt krybberum/soverum.

350m2 udendørs lukket legeplads med blandt andet flisebelægning, sandkasse,legehus, gynger mm.Der er gode p-forhold i gårdspladen.

Stor dagplejen forventes åben i slutningen af efteråret/start vinter,indtil da vil pasningen forgå i eget privat hus.

Så står du og mangler pasning af din lille guldklump, og er intresseret i at se elle høre mere om pasningsordningen,så ring til Mette på tlf: 23 22 86 51.

 

Mette Jørgensen
 • Kontaktperson: Mette Jørgensen
 • Adresse: Faurholtvej 20
 • Postnummer: 9320
 • By: Hjallerup
 • Ledige pladser
  Ledige pladser nu!

  Førstehjælp

  Uddannet pædagog

  Med dyr