Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Lotta Kronborg

Hej...

Jeg hedder Lotta og er fra 1974 og bor på Jens Lunds Vej 7 sammen med min familie som består af min kæreste Esben og Malou fra 2010. Mikkel fra 2002 er flyttet hjemmefra.

Jeg har været privat børnepasser siden 2004 og jeg elsker mit job med de skønne børn. Jeg er løbende til foredrag og kurser som bl.a. vores fælles foreningen og "klub" afholder - dette foregår i min fritid.

Jeg er godkendt af Aalborg Kommune til 5 børn og der foretages ligeledes tilsyn derfra - dette er både anmeldte og uanmeldte besøg.

Der ydes søskenderabat og tilskud fra Aalborg Kommune.

Vi bor i et dejligt hus med god plads ude såvel som inde.

Vi mødes med Mette og Tine fra Langholt i legestue som osse foregår i Langholt - hvor vi har lånt sognegården til leg og samvær.

Vi mødes endvidere med Anette, Mette og "hendes" børn i vores haver eller tager på småture sammen i området - når det passer ind i børnegrupperne.😊

 

Ca. en gang om måneden er vi i musikalsk legestue i Vodskov kirke. Det er en stor fornøjelse for børnene.

Vi er ude hver dag hvis vejret tillader det. Vi leger måske i haven eller går tur i nærområdet hvor der er tid til at kigge på de små ting, om det er en lastbil eller traktor der suser forbi eller noget helt andet der lige fanger børnene.

Barnevognen og taske med skiftetøj kan stå her fast.

Vores hjem 100% røgfrit.

I er meget velkommen til at ringe og høre nærmere om min private pasningsordning eller om evt. ledige pladser på andre tidspunkter end ovenstående. Eller blive skrevet på min venteliste hvis der skulle ske pludselige ændringer i børneflokken.

Hilsen Lotta  

Lotta Kronborg
 • Kontaktperson: Lotta Kronborg
 • Adresse: Jens Lunds Vej 7
 • Postnummer: 9310
 • By: Vodskov
 • Ledige pladser

  Førstehjælp

  Musik

  Legestue

  Motrik og sanser