Velkommen til private pasningsordninger i Aalborg kommune

Annette Havkrog

Hej forældre,

Jeg hedder Annette (født i 66) og jeg er gift med Rene, som jeg har 2 voksne døtre med og derudover har vi vores gamle kat Cirkeline på 14 år.

Jeg har været privat børnepasser siden 2000 og jeg elsker mit arbejde og de små succes-oplevelser det giver i hverdagen.

Jeg er godkendt af Aalborg kommune til at passe 5 børn. Min baggrund for at arbejde som dagplejer er, at jeg er glad for børn og trives med at arbejde hjemme. Jeg håber, jeg kan medvirke til, at jeres barn får en god og tryg start på livet.

Min lille hyggelige dagpleje ligger i et dejligt børnevenligt kvarter, med stor lukket have. Mit hjem er 100% røgfrit - også efter lukketid.I nærmiljøet har vi en stor legeplads som ligger tæt på samt vores sportsklub som benyttes til legestue.

Jeg kan tilbyde en dagpleje, hvor børnene får nogle gode oplevelser i trygge rammer. Hver torsdag tager vi i legestue, hvor børnene kan boltre sig i den store sal i Gandrup Sportsklub. Her kan de opleve et større socialt samvær med jævnaldrende børn.

Vi har også små traditioner, som vi fejrer bl.a. fastelavnsfest, sommerfest, julehygge med forældre og søskende og meget mere. I legestuen og til motorik serveres der altid varmt mad.Jeg vil gennem leg og sprog, medvirke til at børnene udvikler sig alderssvarende, så de i løbet af tiden her hos mig, bliver klar til børnehave. Desuden har jeg i hverdagen fokus på børnenes motoriske, sproglige og sociale udvikling.

Jeg er med i en gæsteordning mht. ferie eller sygdom; men der er dog ingen garanti for pasning.

Håber på at høre fra jer

Venlig hilsen

Annette Havkrog

Annette Havkrog
 • Kontaktperson: Annette Havkrog
 • Adresse: Østervang 53
 • Postnummer: 9362
 • By: Gandrup
 • Ledige pladser
  06. Md. juni 2023
  07. Md. juli 2023
  09. Md. september 2023

  Førstehjælp

  Musik

  Legestue

  tilknyttetvikar

  Motrik og sanser

  Med dyr